fbpx

Over ons

Als vast aanspreekpunt voor onze klanten, willen wij steeds inzetten op het creëren van een duurzame wereld. Zo bieden wij niet alleen op maat gemaakte en ‘future proof’ oplossingen aan op vlak van groene energie, maar ook de mogelijkheid om een zo hoog mogelijke zelfconsumptie te bekomen en zo je toekomst een stuk groener te maken.

Om die droom te realiseren, hebben we een gevarieerd team van experts dat elke dag meehelpt aan het bouwen van een mooie en groene wereld. We vergelijken ons team vaak al eens met topsporters. Dat niet alleen omdat topsport bij ons in de familie zit, maar ook omdat we iedere dag opnieuw de ambitie hebben om mee te spelen in de eredivisie binnen ons vakgebied. Alleen de beste service en het beste resultaat is voor ons goed genoeg. Daarvoor gaan wij steeds tot het uiterste. Dat doen we aan de hand van een stevige dosis opgebouwde “know-how”, maar evengoed door een ferme portie “Do-how”. Met die ingesteldheid durven wij telkens opnieuw te zeggen “Ain’t no mountain high enough”. Zit jij met een duurzame uitdaging? Ons team helpt jou met veel plezier!

Om die droom te realiseren, hebben we een gevarieerd team van experts dat elke dag meehelpt aan het bouwen van een mooie en groene wereld.

1993
No challenge unrealizable and no problem unsolvable
30 jaar geleden begon zaakvoerder Dominiek met het uitbaten van een voedingswinkel. Later zette hij de stap terug naar zijn oude liefde voor technieken, waar hij trouwens ook voor studeerde. Hij besloot om zich te verdiepen in koeltechnieken tot een hoog expertiseniveau, startte zijn eigen koeltechnisch gespecialiseerd bedrijf op en begon met kleine projecten. Onder het motto “Geen uitdaging onrealiseerbaar en geen probleem onoplosbaar”, richtte hij JD Technical Solutions op. Al 30 jaar lang mogen wij onszelf dus benoemen als koeltechnisch gespecialiseerd bedrijf.
1993
2008
Big things ahead
Aangezien Dominiek oplossingen kan bieden die anderen niet kunnen, werd hij al snel opgepikt door LIDL. Ondertussen is JD Technical Solutions al bijna 15 jaar lang koeltechnisch adviseur voor de firma. Ondertussen bouwde Dominiek heel wat kennis en expertise uit. Die expertise ging hij door de jaren heen doortrekken richting het realiseren van totaalconcepten in hernieuwbare energietechnieken voor zowel bedrijven als particulieren.
2008
2019
No matter what
In 2019 kwam de dochter van Dominiek, Valérie, het bedrijf administratief ondersteunen. Ze zag verschillende kansen die ze niet kon laten schieten en besloot om haar fulltime job op te zeggen en zich volledig in te zetten bij JD Technical Solutions. Valérie hielp, en helpt nog steeds, het bedrijf structureel klaar te maken voor de toekomst, zonder af te doen aan de klantgerichte oplossingen die het bedrijf biedt. JD Technical Solutions laat klanten nooit in de steek, “no matter what”, zegt Valérie.
2019
2022
A family business with ambition and future perspectives
Om het plaatje compleet te maken en JD Technical Solutions te bestempelen als familiebedrijf, kwam in september 2022 ook de broer van Valérie, Alexander, in het bedrijf werken als Field Officer.
2022
2023
Excellence in our industry
Ondertussen is JD Technical Solutions enorm gegroeid. We trokken onze diensten en expertise door naar totaalconcepten in hernieuwbare energietechnieken voor zowel de particuliere als professionele markt.

Bouw met ons mee aan een betere toekomst.
2023

JD Technical Solutions denkt graag met je mee

JD Technical Solutions is jouw vast aanspreekpunt als het gaat om oplossingen voor duurzame energie. We kunnen je een totaalpakket aanbieden gaande van verwarming en koeling tot eigen energieproductie, -opslag en -consumptie.

We kunnen deze oplossingen realiseren voor zowel particulieren als kmo’s en grote retailketens. Zo werken we bijvoorbeeld al bijna 15 jaar samen met LIDL op vlak van audit en consulting als koeltechnisch adviseur.

Wanneer wij tevreden zijn met een project? Wanneer wij je de meest optimale installatie op maat hebben kunnen bieden! Wij geloven erin met onze diensten een verschil te kunnen maken voor mens, milieu en de toekomst. Bovendien staat eerlijkheid en transparantie bij ons op nummer één.

Bouw met ons mee aan een betere toekomst.

Ons team

Dominiek Jenaer

Business Leader

Alexander Jenaer

Field Officer

Valérie Jenaer

Business & Project Management

Isci Muhsin

Business Development & Sales

Sidet Hong

Mister Electric

Solliciteer nu!

Maak jij ons team compleet?